x

зателефонувати

або зателефонуйте нам: 067 67 82 555

Відновити пароль

* Зареєстровані користувачі можуть швидше оформляти замовлення, відстежувати їх статус і переглядати історію покупок.

UK/RU

UK/RU  

Авторизація

Корзина

Відгуки клієнтів

Додати відгук
Ваше ім'я
Ваш телефон (не публікується)
Текст відгуку
Опублікувати відгук
Наталія
22.07.2022 14:48
Замовляла чашки в подарунок хрещеним батькам,знайшла сайт натиснула кнопку зв'язку...і вуаля) Мега приємна дівчина одразу передзвонила,скинула варіанти,супер швидко оформила замовлення і наступного дня моє замовлення вже чекає мене на пошті! Можу з упевненістю сказати що задоволена всім:ціною,якістю і навіть упаковкою товару! Все супер! Обов'язково замовлятиму ще,і рекомендую всім!
Адміністратор:
)) Дякуємо, що обрали наш магазин і за теплі слова! До нових замовлень! Все буде Україна!
Наталія
05.07.2022 20:57
Замовила каструлю ORNELLA ALU 24X12.5 СМНажаль, отримала з дефектом, про що повідомила продавцеві. Питання вирішили швидко та чітко: браковану я повернула, відправили мені іншу. Саме такі ситуації дають змогу первірити сервіс та зробити висновки щодо якості обслуговування. Покупкою задоволена. Магазин буду радити своїм знайомим.
Адміністратор:
Наталія, нам дуже приємно знати, що Ви залишились задоволені нашим магазином. Дякуємо за відгук, чекаємо Вас знову!
Ліза
15.06.2022 15:41
Вчора замовила посуд, а сьогодні вже отримала і користуюсь:) Дуже красиві та якісні чашечки і тарілки!Дякую
Адміністратор:
Ліза, стараємось бути найкращими для Вас. Дякуємо за позитивний відкуг, користуйтесь на здоров'я.
Андрій
14.06.2022 16:58
Дуже дякую магазину за швидке відправлення замовлення. Купляли чашку на подарунок дідусю від онука. Незважаючи на другу половину п'ятниці, замовлення відправили в той же день і замовлення отримали вчасно. Всі задоволені! Бажаю магазину й надалі тримати сервіс на такому високому рівні.
Адміністратор:
Дякуємо, Андрій, що знайшли час написати позитивний відгук і за побажання. Нам дуже приємно, ми і надалі будемо робити все можливе, щоб клієнти залишались задоволені нашою роботою.
Ольга
07.05.2022 14:24
Замовляла товар..Задоволенна дуже..Звертатимусь ще
Адміністратор:
Дякуємо, Ольга, за відгук! Будемо раді бачити Вас знову!
Алена Половко
09.02.2022 19:58
Спасибо продавцу,очень лояльный,вежливый и ответственный.
Адміністратор:
Дякуємо, Алена, за позитивний відгук, приємно!)) Вдалих Вам покупок!
Лидия
09.02.2022 15:57
Кастрюли очень понравились, красивые, удобные. Лучше, чем ожидала...
Адміністратор:
Дякуємо, Лідія, користуйтесь на здоров'я!
Виктория
02.02.2022 08:32
Спасибо огромное продавцу, очень приятно делать покупки у таких продавцов
Адміністратор:
Дякуємо, Вікторія, за Вашу увагу і таку високу оцінку!
Виктория
28.01.2022 08:27
Гарна якість продукції, замовляли на подарунок, дуже сподобалось все ❤️
Адміністратор:
Вікторія, дякуємо! Будемо раді бачити Вас знову! ❤️
Женя
16.01.2022 15:19
Заказал столик...посылка пришла вовремя,качество хорошое,спасибо
Адміністратор:
Женя, ми дуже раді, що виправдали Ваші очікування! Дякуємо за відгук, користуйтесь на здоров'я!
Віталіна
09.01.2022 17:10
Дякую за замовлення! Дуже сподобалося! Замовляла єскість для міксера (чашу), бо купила якісний міксер, але без чаші. Товар повністю відповідає своїй характеристиці. Дуже вічливі продавці (консультанти), хоча я замовляла один товар і на малу суму, але мені дуже все вічливо розповіли про моє замовлення. Моє замовлення прийшло на другий день. І хоча я довго вибирала на різних сайтах (бо я якщо чесно не дуже їм довіряю), но на цей раз залишилася дужеее задоволена. І ємкість (чаша), яку я замовляла тут була найдешевша. Раджу всім! Ще раз дякую за замовлення!
Адміністратор:
Віталіна, дякуємо Вам за відгук і такі теплі слова! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені! Вам гарного користування та піднесеного настрою!))
Ірина
29.07.2021 07:25
Краща компанія з продажу посуду і кухонних ґаджетів. Широкий асортимент, привабливі ціни.
Адміністратор:
Дякуємо, Ірина, за відгук. Звертайтеся ще!
Наталія
28.07.2021 10:49
Щиро дякую Захід Посуд за якісне обслуговування,швидку доставку! Будемо звертатись до Вас !
Адміністратор:
Наталія, дякуємо за перший відгук! Нам важливо, щоб люди залишались задоволені покупкою в нашому магазині!