Каструля Биол з кришкою 5 л - це ідеальна посуд, на думку професійних кухарів. І зовсім не важливо: смажимо або тушкуємо - компромісу немає, тільки чавун завдяки низькій теплопровідності матеріалу, можна дуже довго готувати страви на малому вогні.
Каструля буде повільно нагріватися і також повільно остигати, дозволяючи страви не горіти, а тушкуватися. Найголовніше - вага, це відмінна риса чавунного посуду, одного разу взявши в руку, ви назавжди запам'ятаєте, скільки дійсно повинна важити хороша каструля.
Каструля буде повільно нагріватися і також повільно остигати, дозволяючи страви не горіти, а тушкуватися. Найголовніше - вага, це відмінна риса чавунного посуду, одного разу взявши в руку, ви назавжди запам'ятаєте, скільки дійсно повинна важити хороша каструля.
Характеристики |